recetasgratis.es

Receta Melmelada de fruites


Es un postre
no es vegetariano
1330 visitas

Descripcion:
Com que l'altre dia varem fer una passejada, la tardor ens dona uns quants fruits vermells com mores o les cireretes d'arbo?. Al setembre ja queden poques mores, per? est? ple de cireretes d'arbo? a les serralades litorals! En vam cullir unes quantes i cap a casa.

Elaboración:
Per fer-ho necessitarem:
  •  Cireretes d'arbo?. Qualsevol fruita ens servir?, podem itrar tamb? pellsde taronja   si la fem de taronja, per exemple, per donar una mica de amargor.
  •  Suc de una llimona
  •  SucreLa proporci? ?s per 2 kilos de fruita, 1,5 de sucre i el suc de una llimona. Si voleu traure tot el suc, ficarem capes alternatives de fruita i sucrei ho banyarem amb el suc de la llimona. Ho deixarem reposar un dia o el que poguem. Aix? no ens caldr? aigua per bullir. Si no fem aix? hi tirarem una mica de aigua.

Aix? , prenem la nostra fruita amb el suc i el sucre i ho aboquem en una olla. Es bull a foc lent uns 45 min fins que redueixi. Per encertar la textura heu de tenir en compte que no quedi molt l?quid per? tamb? que quan es refredi es compactar? for?a. ?s important remenar, especialment al final. Un cop ho tenim fet nom?s ens cal omplir els pots de vidre ben plens per evitar aire als pots.

receptes en català
enviar receta